Webdesign

Internet is haast niet meer weg te denken uit het hedendaagse bedrijfsleven. Steeds meer consumenten en bedrijven raadplegen internet, alvorens producten en/of diensten aan te schaffen. Voor bedrijven en instellingen is het dan ook belangrijk op internet aanwezig te zijn met een representatieve en effectieve website.

Sallandhosting adviseert u hierbij en bouwt websites op maat. Ons standpunt hierbij is dat wij tevreden zijn over het eindresultaat als u dat bent. Een website die niet het gewenste effect sorteert en aan de uiteindelijke doelstellingen voorbij gaat, is immers een verspilling van tijd en geld.
Naast het bouwen van websites, verzorgen wij het onderhoud ervan. Neem gerust contact met ons op voor het maken van een vrijblijvende afspraak of een kostenindicatie

Wij realiseren functionele en stijlvolle websites met de eindgebruiker (uw klant) als uitgangspunt. Bij ons is webdesign maatwerk, omdat elke klant uniek is en zich wil onderscheiden.

De punten die onze aandacht hebben:

  • een eigentijds en professioneel ontwerp in uw huisstijl;
  • intuïtieve navigatie;
  • snelheid;
  • toegankelijkheid en gebruiksvriendelijkheid;
  • zoekmachine optimalisatie;
  • onderhoudsgemak.

Om te zorgen dat onze websites gebruiksvriendelijk en toegankelijk zijn maken we gebruik van zogeheten webstandaarden. Dit is een verzameling richtlijnen voor het publiceren van webdocumenten, opgesteld door het W3C. Door het toepassen van de webstandaarden is de site gereed voor toekomstige ontwikkelingen en wordt hij bovendien beter gevonden door de zoekmachines.